Naambord van Trespa

€49,95
Artikelnummer: 206.1
Levertijd: circa 5 tot 10 werkdagen

Naambord rechthoekig van Trespa (ook wel HPL plaat genoemd) in de afmeting 30 x 20 cm voorzien van zogenaamde facetranden (schuine kantjes aan de buitenzijde).

Standaardkleuren zijn wit Ral 9010 of creme wit Ral 9001.

Dit naambord is 6 mm dik en wordt geleverd inclusief RVS-schroeven in kleur.
Te voorzien van uw eigen naam, afbeelding en/of huisnummer die door ons middels een laser wordt gegraveerd (dieptegravure). Dit bladert er dus nooit af of vervaagt niet!! De gravering wordt automatisch donkerbruin / zwart. Hier kunnen wij dus geen kleur aan meegeven. 

Geef de naam / tekst en/of huisnummer in. U ontvangt vooraf een digitaal bestand ter goedkeuring c.q. aanpassing naar wens.

Als u een afbeelding (geen foto) gegraveerd wilt hebben, dan kunt u deze per e-mail sturen onder vermelding van het ordernummer. De afbeelding moet een zogenaamde lijntekening zijn (line drawing) of een zogenaamd EPS-bestand. 
Trespa (HPL plaat) is uitstekend weersbestendig en zeer onderhoudsarm. Dit materiaal wordt veelal gebruikt als gevelbekleding en als dakgootbekleding. De levensduur is circa 30 jaar!!


Raadpleeg de specificaties voor meer informatie.

Dit naambord is ook leverbaar in een door uw gewenste afmeting of andere kleur. Ook leverbaar uiteraard als bedrijfsnaambord of als tekstborden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en houd rekening met een langere levertijd.

* = Verplicht veld

Materiaal: Trespa / HPL plaat
Kleur: wit of creme wit
Voorzien van: Gegraveerde naam, tekst en/of huisnummer
Breedte: 30 cm
Hoogte: 20 cm
Dikte: 6 mm
Gewicht: ca. 0,75 kg
Gebruik: Binnen- en buiten
Eigenschappen acrylaat: Niet van toepassing
0 sterren op basis van 0 beoordelingen