Over ons

Over Mijn Rouw

Mijn Rouw is een onderneming op het gebied van (voornamelijk) herdenkings- en rouwartikelen. Naast deze herdenkings- en rouwartikelen zijn de meeste producten ook geschikt om uit te voeren als een geboorte- , trouw- of relatiegeschenk. 
Mijn Rouw is gestart door ondergetekende naast een al bestaande onderneming (sinds 2003).
Het ontstaan komt voort uit een eigen behoefte naar bepaalde herdenkings- en rouwartikelen na het overlijden van zowel naaste dierbaren als ook huisdieren. De behoefte om uiting te geven aan het verdriet, in de vorm van een gepersonaliseerd herdenkings- en/of rouwartikel, was zeer groot.

Na een uitgebreide zoektocht op internet, bleek er bijna geen mogelijkheid te bestaan om dit te verwezenlijken. 
"Als wij deze behoefte sterk hebben, dan zullen er toch ook andere mensen zijn die deze behoefte hebben."
Dat was onze gedachte, en na eens gepolst te hebben bij andere mensen in onze omgeving, bleek deze behoefte inderdaad aanwezig.
Toen hebben we de daad bij het woord gevoegd en een laser graveer/snijmachine gekocht.
Hiermee personaliseren en vervaardigen wij (in eigen huis) de meest uiteenlopende producten. 
Ons assortiment van producten zal blijven wisselen ten gevolge van trends, nieuwe ideeën alsmede door het soms tijdelijke aanbod van onze leveranciers. Sommige producten zullen echter altijd aangeboden blijven worden, met name de producten die geheel in eigen huis worden vervaardigd. 

Wij zijn niet afhankelijk van deze site. Wij vinden kwaliteit belangrijker dan kwantiteit.
Alle producten worden in eigen huis vervaardigd en/of gepersonaliseerd. Elk (gepersonaliseerd) product staat voor een stukje troost, uiting van verdriet, etc, en vereist daarom de nodige aandacht bij het vervaardigen. Afhankelijk van de drukte kunnen de levertijden dus oplopen.


Neem gerust een kijkje op onze website en laat u overtuigen door onze producten.
Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een bepaald product?, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op (middels e-mail) en wij zullen samen met u kijken wat er mogelijk is.
Alvast bedankt voor uw vertrouwen.

Mijn Rouw
Marcel Bossink