Over ons

Over Mijn Rouw

Mijn Rouw is een jonge onderneming op het gebied van (voornamelijk) herdenkings- en rouwartikelen. Naast deze herdenkings- en rouwartikelen zijn de meeste produkten ook geschikt om uit te voeren als een geboorte- , trouw- of relatiegeschenk. 
Mijn Rouw is gestart door ondergetekende naast een al bestaande onderneming (sinds 2003).
Het ontstaan komt voort uit een eigen behoefte naar bepaalde herdenkings- en rouwartikelen na het overlijden van zowel naaste dierbaren als ook huisdieren. De behoefte om uiting te geven aan het verdriet, in de vorm van een gepersonaliseerd herdenkings- en/of rouwartikel, was zeer groot.

Na een uitgebreide zoektocht op internet, bleek er bijna geen mogelijkheid te bestaan om dit te verwezenlijken. 
"Als wij deze behoefte sterk hebben, dan zullen er toch ook andere mensen zijn die deze behoefte hebben."
Dat was onze gedachte, en na eens gepolst te hebben bij andere mensen in onze omgeving, bleek deze behoefte inderdaad aanwezig.
Toen hebben we de daad bij het woord gevoegd en een laser graveer/snijmachine gekocht.
Hiermee personaliseren en vervaardigen wij (in eigen huis) de meest uiteenlopende produkten. 
Ons assortiment van produkten zal blijven wisselen ten gevolge van trends, nieuwe ideeën alsmede door het soms tijdelijke aanbod van onze leveranciers. Sommige produkten zullen echter altijd aangeboden blijven worden, met name de produkten die geheel in eigen huis worden vervaardigd. 

Wij zijn niet afhankelijk van deze site. Wij vinden kwaliteit belangrijker dan kwantiteit.
Alle produkten worden in eigen huis vervaardigd en/of gepersonaliseerd. Elk (gepersonaliseerd) produkt staat voor een stukje troost, uiting van verdriet, etc, en vereist daarom de nodige aandacht bij het vervaardigen. Afhankelijk van de drukte kunnen de levertijden dus oplopen.

Wij vinden het belangrijk om twee organisaties financieel te steunen in hun werk en hebben daarom besloten om een percentage van onze omzet af te staan aan deze twee organisaties.
Vele mensen (en dieren) zijn of worden getroffen door de ziekte kanker in welke vorm dan ook.
Door meer onderzoek kan deze ziekte misschien voorkomen worden en/of met beter resultaat bestreden worden dan momenteel mogelijk is. Vandaar dat wij gekozen hebbben voor KWF kankerbestrijding.
De tweede organisatie is De Dierenbescherming. Wij zijn zelf grote dierenliefhebbers en gezien de werkzaamheden van deze organisatie willen wij ook deze graag steunen.

Neem gerust een kijkje op onze website en laat u overtuigen door onze produkten.
Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een bepaald produkt?, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op (middels e-mail) en wij zullen samen met u kijken wat er mogelijk is.
Alvast bedankt voor uw vertrouwen.

Mijn Rouw
Marcel Bossink