Betaalmethoden


Bij mijnrouw.nl  kunt u snel, simpel en vooral veilig betalen. Onze webwinkel is voorzien van veilige betaalmethodes. En veilig houdt in dat niemand uw gegevens kan zien of kan misbruiken. De website van mijnrouw.nl maakt voor betalingen gebruik van de betaalmethodes van MultiSafepay (onze zogenaamde betalingsprovider). Na uw bestelling, wordt u doorgestuurd naar het veilige platform van MultiSafepay, waar uw financiële gegevens in alle veiligheid verwerkt worden onder een veilige verbinding. Na de betaling keert u terug naar onze website. U kunt dus veilig bestellen en betalen.
Zonder voorafgaande betaling voeren wij geen werkzaamheden uit en worden er geen producten verzonden. Indien het bestelde niet (meer) voorradig is, overleggen wij nader met u. Indien gewenst storten wij het bedrag per omgaande terug. Alle genoemde prijzen zijn in euro´s, inclusief BTW. Verzendkosten zijn, tenzij anders vermeld, niet bij de genoemde prijzen inbegrepen. Voor het sluiten van de overeenkomst wordt de totaalprijs inclusief verzendkosten via onze website gemeld.


Bankoverschrijving
Indien u na het plaatsen van de bestelling kiest voor bankoverschrijving dan wachten wij met het vervaardigen en versturen van uw bestelling totdat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven.

ING
Rekeningnummer: P 5093211 t.n.v. Mijn Rouw te Duiven.
IBAN: NL64INGB0005093211
BIC: INGBNL2A

iDEAL
Indien u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis of ING bank, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina waarin u de bank waarbij u online bankiert, kunt selecteren. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt u op: iDEAL. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.

MasterCard of VISA
Indien u kiest voor een betaling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.

Overboeking

Deze betaalmethode houdt in dat het totaalbedrag van uw bestelling op de rekening van Stichting Derdengelden inzake Multipay moet worden overgeboekt. Hoe eerder uw betaling binnen is, des te sneller wij uw bestelling kunnen leveren.