Herdenkingsvlinder groot glashelder

€73,95
Artikelnummer: 101.112
Levertijd: Circa 5 werkdagen

Herdenkingsvlinder van glashelder acrylaat (plexiglas) op een RVS-staaf van 80 cm lang.

Te voorzien van uw eigen gewenste tekst, naam, data en/of afbeelding (hart, ster, kindervoetjes, etc.).

U ontvangt vooraf altijd één of meerdere digitale concepten (voorbeelden) ter goedkeuring c.q. aanpassing naar wens voordat wij de vlinder maken.

De afmeting van de vlinder is 20 cm breed en 18 cm hoog.

De RVS-staaf is rond 2 cm in doorsnede en is 80 cm lang.

Geef de gewenste tekst, naam en/of data in bij de gewenste positie (linksboven, rechtsboven, enz.).

Wilt u een afbeelding van een hartje, ster of iets dergelijks?

Geeft u dit dan aan bij de opmerkingen.

Acrylaat is veel helderder dan glas en deze vlinder is dan ook een sieraad voor op de begraafplaats, in de tuin, bij een bermmonument, etc. Dit materiaal is zeer moeilijk te fotograferen; in werkelijkheid zijn alle mensen positief verrast door het mooie effect wat niet vast te leggen is in een foto!


Raadpleeg de specificaties voor meer informatie.

Deze herdenkingsvlinder is uiteraard ook uit te voeren in een andere vorm (vierkant, rechthoekig of hartvorm), in een grotere afmeting, etc.

Neem contact met ons op voor uw wensen en de mogelijkheden.

Materiaal: Glashelder acrylaat (kunststof) en RVS
Kleur: Glashelder
Voorzien van: uw gewenste tekst, aan de achterzijde in spiegelbeeld gegraveerd
Breedte: 20 cm
Hoogte: Vlinder zelf ca. 18 cm, hoogte staaf 80 cm
Dikte: Vlinder zelf 0,5 cm, staaf RVS rond 2 cm
Gewicht: Ca. 1,5 kg
Gebruik: Binnen- en buiten
Eigenschappen acrylaat: Onovertroffen helder en een sieraad in of buiten het huis. Acrylaat is uitstekend weersbestendig.
| Mevrouw Manten

Heel veel dank voor de vlinder. Geweldig, ik ben heel tevreden en wat een service, bravo een 10

| N.Denie.Wallenburg

Beste mensen , Wij waren zeer verrast met het resultaat van de door ons bestelde herdenkingsvlinder , een prachtprodukt ! En hij gaat een prominent plaatsje krijgen op het graf van mijn man en mijn vader, dank jullie wel ! Nelie en Nathalie Denie

| familie van Oosten

datum 26-02-2014, heel mooi product, een echte aanrader en een zéér goede service van mijn Rouw op alle fronten.

| Fam. M. Boone

Na het overlijden van onze jongste dochter een paar maanden terug, werden wij door de uitvaartverzorger doorgestuurd naar een bedrijf dat het grafmonument zou realiseren en werd ons al snel duidelijk dat bij dergelijke bedrijven vrijwel alles standaard is, een handvol sombere granietkleuren en standaard glaswerk. Naast de ronduit belachelijke bedragen en enorme levertijden (alles moet grotendeels uit India komen), wilden wij graag zelf het grafmonumentje ontwerpen en maken met (half-) edelstenen en een mooie heldere vlinder voor de tekst. De kristallen waren redelijk snel gevonden bij een mineralengroothandel en het ontwerp werd direct goed gekeurd door de begraafplaats. Het vinden van een mooie vlinder bleek echter nog een hele opgaaf. Na enig zoekwerk kwamen wij terecht bij mijnrouw.nl waar perfect maatwerk mogelijk is met plexiglas voor een zeer goede prijs. Na het opgeven van onze wensen, ontvingen wij keurig een digitaal ontwerp dat naar wens nog kon worden aangepast. Na bestelling was de vlinder binnen een paar dagen gereed en het resultaat overtrof werkelijk alle verwachtingen. Een bijzondere ervaring om te zien dat het bij een Nederlands bedrijf nog mogelijk is om voordelig een ontwerpgedachte om te laten zetten in een prachtproduct.

Fam. M. Boone, Wassenaar

5 sterren op basis van 4 beoordelingen